百度 今日天气: 通讯员投稿>> 中安在线

 当前位置: 教育>>外语天地
[英语趣味]我挽着她的手,感觉真的很奇妙
2004年09月21日09时12分   来源: .

  B I was devastated『极度难过』 when I heard that the decision she had to leave, 

    and didn’t say a word.

  N you two dated? 『你们有过约会么?』

  B yes, we dated for several times, and she was an undergraduate『还没毕业的大学生』by then.

  N did she fall in love with another person, brian? 『她是不是爱上别人了,Brian?』

  B no.

  N just you.

  B just me.

  N but why?

  B her parents want her back. 『她爸妈希望她回去。』

  N did u remember the first day meet her? 

  B oh, I went up to meet her after our several talks on the phone…it was the 

    most incredible day of my life. 『哦,和她电话里几次交谈后,我们见面了,那是我生命中最不可思议的一天。』

  N you saw each other.

  B that day lasted forever, I hold her hand, it’s just like Magic. 『我永远也不会忘记那天,我挽着她的手,感觉真的很奇妙。』

  N Magic?

  B yes, magic, no other words could describe those first few hours, I held her very close. 『是的,奇妙,没有什么可以形容我当时几个小时的感觉,我紧紧的抱住她。』

  N u two just met on ICQ by accident『偶然』?

  B no, its not ICQ, in China, we have the same chatting system which called OICQ.

  N OICQ?

  B yes.

  N what did that mean?

  B I don’t know, sth like ICQ or MSN or Yahoo Messenger.

  N u were working that time.

  B yes, I were working, she was still a student, but now she has graduated. 

编辑: 测试用户
   相关新闻
-[趣味] 再好的英文高手也有丢人现眼的时候   2004-08-30 09:26
-[趣味] 浅谈怎样避免性别歧视和年龄歧视   2004-08-18 15:07
-[趣味] 闲聊英语:我是怎样口译的?   2004-08-11 09:13
-[趣味] 罗密欧GG给朱丽叶MM的搞笑情书(图)   2004-07-27 08:14
-[趣味] 闲聊英语精选:不专业的专业文章   2004-07-19 15:07
-[趣味] 闲聊英语精选:怎样翻译中国谚语?   2004-07-15 15:22
-[趣味] 闲聊英语精选:起英文名字的学问   2004-07-14 14:45
-[趣味] 闲聊英语:从印度英语想到creole   2004-07-02 10:49
  视频院校
·合肥学院(视频访谈)
·合肥工业大学(访谈)
·安徽大学校庆宣传片
·合肥市红星路小学
·安徽肥西中学
·合肥十中
·合肥一中
·合肥八中
·合肥育新小学
  图片院校
合肥润安公学
合肥市绿怡实验小学介绍
合肥市红星路小学
芜湖一中
  热点动态
·中国教育发展网被指欺诈 代理商要求退费
·庄国荣如可能终生不得任教
·地震孤儿免费上大学 落榜生免费复读一年
·广东高考第一批投档线降10分
·山东局长之子 移民天水高考?
·陈寒:亿万富翁指定招聘的“高考落榜生”
·新生去呈贡 老生留昆明
·福建第一个空间信息科学与工程系在厦设立
·川甘灾区学生三年内在福建读大学免学费
·英语四六级明日开考 江苏694365名考生参加
  教育文摘
·青川:一位职高校长的震后重建愿景
·俞敏洪:用美国的钱办中国的教育
·高考舞弊是高考指挥棒带来的吗
·四书纳入中学课堂能解救道德脱序吗?
·理想与现实:大学生当村官 你准备好了吗?
·中国学子应为中日友好发挥桥梁作用
·考生、家长、学校探讨 读“三本”还是专科
·未来版诺亚方舟如盛开的百合 可供5万人居住
·在孩子们幼小的心田播撒发明的"种子"
·关注“他们”:满分作文提出的深刻命题

网站介绍 | 广告刊例 | 联系我们 | 法律顾问 | 版权声明
中国安徽在线教育网站(中安教育网)版权所有 未经允许 请勿复制或镜像
皖ICP证 030106号